Sporočilo sodniške komisije

Spoštovane športnice, spoštovani športniki Bowling zveze Slovenije.
 

Prvih 18 sodnikov je septembra naredilo izpit za mednarodnega sodnika, ki ga je v Ljubljani izvedla ETBF.

BZS se je odločila, da sodniki svoje delo v tej sezoni začnemo opravljati na državnih prvenstvih. Na vsaki tekmi bo tako prisoten en sodnik, ki bo zadolžen za spoštovanje pravil in ukrepanje, če jih bo kdo od športnic ali športnikov kršil.

Še posebej opozarjamo na pravila o kajenju in pitju alkoholnih pijač. Vljudno prosimo vse predsednike klubov in kapetane ekip, da s pravili seznanijo svoje članice in člane. BZS tako v organizaciji našega športa dela še en pomemben korak naprej, ki vodi k večji kakovosti in prepoznavnosti.

Vljudno vas tudi prosimo, da spoštujete pravila o oblačenju. Sodniki bomo za neprimerna oblačila v tej sezoni izrekali opozorila, če bomo opazili, da to ne zaleže, bomo za drugo leto v razdelek o oblačilih dodali tudi sankcije (na mednarodnih tekmovanjih recimo tehnični delegat športniku, ki je neprimerno oblečen – trenirka, kavbojke, kratke hlače pri moških, lahko ne dovoli tekmovati, dokler se ne preobleče).

Če boste imeli na delo sodnikov kakršnekoli pripombe ali priporočila za naše delo, nam jih lahko pošljete na sodniki@bowlingzveza.si.

V upanju, da boste naše delo sprejeli pozitivno in nam na začetku morda tudi odpustili kakšno napako, vas lepo pozdravljamo.

Sodniška komisija:

Nataša Pirc Musar, predsednica

Robi Godnič in Dejan Gantar, člana.

Aug 30, 2018

Datoteke za prenos

Prikazujem 1 do 2 od 2 (strani: 1)

Komentarji

  POZOR: Članke lahko komentirajo samo registrirani uporabniki. Prijavite se lahko tukaj!