PRESTAVITEV TEKMOVANJ

Spoštovani člani BZS, športnice in športniki,

Vsak dan nam prinese nova spoznanja o koronavirusu in njegovih posledicah. Dovolite mi, da tudi sam, kot v.d. predsednik Bowling zveze Slovenije, izrazim nekaj misli.

Verjamem, da spremljate uredbe in priporočila ustreznih državnih organov o prekinitvi športnih tekmovanj, o športnih prireditvah brez gledalcev, o zapiranju vrtcev in šol…

Verjamem, da v Sloveniji ne potrebujemo zgledov iz tujine (prekinitev športnih tekmovanj), ampak da smo v tako veliki meri ozaveščeni, da bomo storili vse za naše zdravje in zdravje celotne skupnosti.

Zdravje vsake športnice in vsakega športnika je neprecenljivo in skrb zanj mora biti daleč na prvem mestu našega obnašanja in vedenja.

Letošnja sezona je že tako popolnoma konfuzna in zgolj zaradi truda predsednika TTK Robija Dolenca, smo do sedaj izpeljali tekmovanja do te stopnje do katere smo uspeli izpeljati tekmovanja.

Ob tej priložnosti podajam javno pohvalo Robiju Dolencu za njegov trud pri izpeljavi tekmovalne sezone 2019/20 do sedaj.

Glede na zadnje informacije pa smo se v UO odločili da se VSA NADALJNJA TEKMOVANJA PRESTAVIJO na čas, ko jih bo mogoče izvesti.

Kako bo naša sezona potekala v naprej, vas prosim, da spremljate objave na internetni strani.

Borut Knavs

v.d. Predsednik BZS

 

Mar 12, 2020

Komentarji

  POZOR: Članke lahko komentirajo samo registrirani uporabniki. Prijavite se lahko tukaj!