BZS ima predstavnika v ETBF

Dr. Nataša Pirc Musar postala generalna sekretarka Evropske bowling federacije ETBF

  

Na prvem zasedanju predsedstva Evropske bowling federacije (ETBF) po letnem kongresu, so se novo izvoljeni člani predsedstva minuli konec tedna sestali v Ankari v Turčiji, kjer v teh dneh poteka Evropsko prvenstvo državnih prvakov v moški in ženski konkurenci.

Na sestanku predsedstva je prvič kot generalna sekretarka ETBF sodelovala tudi dr. Nataša Pirc Musar, ki so jo člani predsedstva soglasno izvolili na to pozicijo.

Njeno imenovanje je dokaz, da tudi v Sloveniji v okviru Bowling zveze Slovenije delamo dobro in da naše strokovnjake in organizatorje kot kakovostne prepoznajo tudi v evropski krovni zvezi za naš šport. Nataša je bila namreč kar dvakrat direktorica Mediteranskega prvenstva v bowlingu, ki je leta 2013 in 2017 potekalo v Ljubljani. Leta 2017 je tudi tekmovala za državno reprezentanco na tem prvenstvu in v ekipni tekmi osvojila skupaj s soigralci bronasto medaljo. Kot generalna sekretarka je pri ETBF zadolžena za pravne zadeve, komunikacijo z nacionalnimi zvezami in je vodja administracije. Funkcijo opravlja neprofesionalno.

Kratko novico o tem lahko najdete tudi na spletni strani ETBF: http://etbf.eu/changes-in-the-presidium-of-etbf-and-new-secretary-general/

ČESTITKE Nataša in vse naj na novi poti.

V datoteki čestitka predsedniko OKS-ZŠZ g. Bogdana Gabrovca.

 

Tags: etbf
Dec 10, 2019

Datoteke za prenos

Prikazujem 1 do 1 od 1 (strani: 1)

Komentarji

  POZOR: Članke lahko komentirajo samo registrirani uporabniki. Prijavite se lahko tukaj!